Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie din România cere demisia chestorului Ioan Aron, şeful IPJ Braşov, pe care îl acuză de comportament nepotrivit faţă de subordonaţi. Sindicaliştii îi iau astfel apărarea agentului Marian Godină, care a reclamat pe Facebook neregulile din poliţie.

Embed:

 

Sindicatul polițiștilor din Dolj intentionează să facă un miting de protest luni, la Brașov, în fața Inspectoratului Județean de Poliție.

Sindicaliștii spun că uniți sunt mai puternici și că îl susțin pe colegul lor Marian Godină, care, spun ei, a scos la iveală problemele grave petrecute la nivelul acestui inspectorat de poliţie în ultima perioadă.

Deocamdată IPJ Brașov nu a reacționat în niciun fel la acuzele postate în mediul virtual de Marian Godină, iar inspectorul șef este în concediu.

Persoana care a depus o plângere împotriva lui Marian Godină și l-a acuzat de comportament nepotrivit pe teren, adică directoarea filialei Brașov a Crucii Roșii, a anunțat că s-a autosuspendat din funcție până când instanța nu se va pronunța referitor la plângerea depusă împotriva polițistului.

Marian Godină relatează cazul unui alt coleg certat de superiori pentru că „a amendat pe cine nu trebuia”

Anchetă la IPJ Brașov, după dezvăluirile polițistului Marian Godină

 Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!