TINEREȚE FĂRĂ BĂTRÂNEȚE. Andrei Roșu povestește cum a dat muzica pe maraton

Data publicării:
andreirosu 20maraton-35001

„În momentul în care am început să alerg nu am avut în minte vreun record. Am fost sigur că viaţa mea se va schimba şi se va schimba în bine....”, spune fostul cântăreț. „Depăşind aceste limite fizice, uşor-uşor, cad şi barierele mentale, pentru că dacă îmi spuneam că nu pot să alerg un km 2,3 nu pot 10, nu pot 100, nu pot 150 ş.a.m.d., depăşind aceste distanţe automat am căpătat mai multă încredere în mine şi în mai multe arii ale vieţii, nu numai în ce priveşte alergarea şi am început să înlătur aceste nu pot-uri”, i-a mărturisit Andrei Izabelei Pănescu.

Andrei Roșu, fostul component al trupei Gaz pe foc, a lăsat muzica pentru a deveni maratonist | DIGI24

Deşi a crezut în puterile lui, apropiaţii nu l-au încurajat: părinţii s-au speriat, soţia a râs, prietenii au făcut glume pe seama lui. Cum oare ar fi putut un barbat care nu a făcut sport niciodată să alerge în Sahara sau la Polul Nord?„Deja a devenit parte a personalităţii mele. De obicei întreb eu lumea: dar tu de ce nu alergi? Am descoperit vreo 70-80 de motive în ultimii ani pentru care alerg”, spune Andrei Roşu.

Dar adevăratul motiv pentru care a vrut să facă această schimbare, cel mai important motiv, spune el, este exemplul pe care îl dă, zi de zi, copiilor lui.

Întreaga poveste a lui Andrei Roşu, secretele alimentaţiei sale, felul în care îsi creşte copiii, toate în ediţia de duminică a emisiunii „Tinereţe fără bătrâneţe”, de la ora 13.30, la Digi 24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri