Un autocar cu români a luat foc la graniţa Ungariei cu Austria

Data publicării:
incendiu autocar

Incidentul a avut loc pe autostrada M9, la puțin timp după miezul nopții. Pasagerii au simțit miros de fum și au reușit să coboare din autocar la timp. Imediat după aceea a izbucnit incendiul, iar extinctorul de la bordul autocarului nu a funcționat. Se pare că de vină este o defecțiune tehnică a vehiculului.

Românii se deplasau de la București către Munchen, unde urmau să facă revelionul. Compania le-a pus la dispoziție un alt autocar pentru a ajunge la destinație. Bagajele turiștilor au ars în totalitate însă.

Mihai Piţu, fiul unei pasagere din autocar, a relatat pentru Digi24 că turiştii au simţit pe drum miros de încins, de fum. În faţa autocarului era frig, în timp ce în spate era foarte cald. L-au rugat pe șofer să dea căldura mai tare în față și atunci a început să iasă fum. Șoferul a tras într-o parcare, a încercat să deschidă ușa din spate, dar nu a putut. Când a deschis ușa din față, ei au simtit pe drum, miros de incins, de fum, chestia este ca in fata era frig si in spate era foarte cald. i-au zis la sofer sa dea caldura mai tare in fata, a inceput sa iasa fum, a tras repede soferul intr-o parcare si a incercat sa deschida usa din spate, cand s-a deschis usa din față, s-a creat o învălmășeală, iar autocarul deja luase foc în spate. În 15 minute focul s-a extins și a cuprins întreg vehiculul, a relatat Mihai Pițu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri