Căutări dramatice în Bihor! 30 de pompieri şi scafandri scotocesc râul Crişul Repede şi încearcă să dea de un om de afaceri care a căzut cu maşina în apă. Cei trei copii ai lui nu şi-au pierdut speranţa, deşi au trecut trei zile de la accident.

Embed:

Accidentul s-a întâmplat vineri. Anchetatorii spun că este foarte greu să exprime împrejurările în care s-a produs acest accident. Cert este că în acea seară era vizibilitate extrem de redusă. Sunt câteva urme de frâne pe acel pod. Cel mai probabil, omul de afaceri a pierdut controlul maşinii pe pod.

Pe acel pod nu exista nici parapeţi şi niciun fel de perete de siguranţă. Una dintre roţi ar fi alunecat, iar bărbatul a pierdut controlul maşinii şi a ajuns în acel canal de fugă. Maşina de teren a ajuns în râu, atât luneta, cât şi parbrizul s-au spart, cel mai probabil omul a fost scos din maşină de curenţii foarte puternici.

După câteva ore, salvatorii au reuşit să scoată maşina, însă corpul bărbatului este de negăsit. Cel mai probabil aceste căutari vor fi reluate mâine. Aceste căutări sunt extrem de dificile deoarece acea suprafaţă de apă este foarte mare. Acel canal colector se întinde şi se bifurcă în mai multe zone. Lângă acel canal colector se află şi barajul Crişul Repede, astfel încât treaba salvatorilor este foarte grea.

 

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!