Un suporter al echipei Ungariei a fost rănit, într-o nouă altercație

Data publicării:
politie digi24-6

Suporterii Ungariei au ajuns în zona Unirii, iar unul s-a desprins de grup. Acesta ar fi fost agresat de mai multe persoane. Au intervenit polițiștii, precum și un echipaj SMURD.

Suporterul Ungariei a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar nu este vorba despre răni grave.

Suspecții urmează să fie duși la secție. Vor fi aplicate amenzi și poliția va decide dacă este nevoie și de alte măsuri.

La primele ore ale dimineții s-a înregistrat o altercație între suporterii unguri și cei români, în Centrul Vechi.

3000 de fani maghiari vin să îşi susţină echipa la meciul România – Ungaria de vineri seară. România nu a mai pierdut nici un meci în faţa naţionalei Ungariei de mai bine de 30 de ani, iar maghiarii sunt decişi să plece victorioşi de la noi din ţară. Pe de altă parte, suporterii au fost avertizaţi de Federaţia Maghiară de Fotbal că orice abatere de la bunul mers al meciului va dăuna grav atât echipei, cât şi galeriei.

De la Arad, suporterii maghiari au plecat spre Bucureşti, supravegheaţi de Jandarmerie.

Suporterii echipei naţionale a Ungariei au plecat de acasă cu un sfat clar: comportaţi-vă civilizat, altfel echipa şi galeria riscă să fie sancţionate. Este îndemnul Federaţiei Ungare de Fotbal, care a spus răspicat că orice manifestare care încalcă regulile FIFA şi UEFA, fie ea cu conţinut politic, rasist sau care instigă la ură, contravine obiectivelor şi intereselor selecţionatei maghiare.

Un tren special, cu 13 vagoane pline de fani, este aşteptat să ajungă la Bucureşti în jurul orei 15.30.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri