VIDEO. Radu Mazăre, adus cu mascații la DNA pentru audieri. ANI verifică averea primarului din Constanța

Data publicării:
mazare mascati 1

Actualizare 17.10. Inspectorii de integritate verifică averea lui Radu Mazăre, deoarece suspectează că acesta nu și-a declarat toate bunurile.

Actualizare 17.05. Decebal Făgădău, viceprimar al municipiului Constanța, a spus astăzi că municipalitatea a pus la dispoziția DNA aproximativ 300 de pagini de documente cerute de procurori – hotărâri de consiliu local, autorizații de construire, certificate de urbanism, corespondență – toate legate de campusul social Henri Coandă.

Decebal Făgădău a mai spus că activitatea primăriei nu a fost blocată și nu a confirmat ducerea la audieri a altor angajați ai municipalității.

Actualizare 16.50. Mai mulți funcționari ai Primăriei Constanța au fost ridicați de DNA. Procurorii îi vor audia pe aceștia în dosarul care îl vizează pe Radu Mazăre.

Procurorii au făcut timp de mai bine de opt ore percheziții la sediul Primăriei Constanța. La plecare, au luat cu ei și o serie de documente.

______________________

Astăzi au avut loc percheziții atât la primărie, cât și la locuința primarului. De la domiciliul acestuia, procurorii au plecat cu saci de documente și componente de calculator.

Radu Mazăre a declarat la Digi24 că este mândru de proiectul vizat de procurori. El a acuzat o prigoană a Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi a serviciilor secrete, aflate în opinia sa sub controlul preşedintelui Traian Băsescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri