VIDEO. Reacția lui Moise Guran la o glumă de pe Facebook

Data publicării:
moise guran

- Ești vedetă, Moise! i-a spus glumind Cosmin Prelipceanu.

- Nu eu, Lucian Mândruță! a replicat Moise Guran, al cărui nume este vehiculat în mediul online, în ultimele zile, pentru a fi propus prim-ministru.

- Dar cine e în poză? a întrebat Cosmin Prelipceanu.

- E o glumă mai veche a celor de la Times New Roman, încercând să obțină share-uri și like-uri de la mine, eu fiind un cititor de Times New Roman și, zic eu, un om cu umor. Acesta e un tip de trolling. Punem poza lui Guran și scriem acolo „Mândruță” și în felul ăsta eu mă voi enerva. La început, chiar m-am enervat, am picat în capcana lor, după care m-am amuzat și eu ca toată lumea.

- Dar de ce scrie prim-ministru acolo?

- Nu știu, Cosmin, poate vor să te invite pe tine la Cotroceni, că noi doi suntem confundați destul de des.

- Eu sunt terț aici, nu sunt nici Lucian Mândruță și nici domnul din poză, ce-ai cu mine?!

- Dar semănăm, iar eu mâine am o filmare în altă parte a țării...

- Cum e cu prim-ministru? Hai, că e o variantă despre care s-a vorbit azi mult pe Facebook, fără poza asta. Poza asta a pus-o Vlad Petreanu.

- La câte poante pe tema asta am auzit astăzi, nu mai reacționez la acest tip, dar să știi că nu mă ajută foarte mult ca jurnalist genul acesta de insistență, pentru că asta cu politica e one way ticket. Te-ai dus și acolo rămâi, indiferent că rămâi două luni, trei luni, un an, nu are importanță. Jurnalistul este jurnalist, nu poți să fii și zapciu în același timp și haiduc, știi cum se spune. Eu pentru această viață am făcut o opțiune, aceea de a fi jurnalist. Deci, nu. Nu voi reprezenta pe nimeni niciunde, am propriile mele păreri, rareori spun mulțimii ceea ce ea dorește să audă, deci nu sunt pentru așa ceva făcut.

Jurnalistul Vlad Petreanu a postat, joi, pe contul său de Facebook, această fotografia de mai sus, cu următorul comentariu: 

Mulțumesc frumos pentru simpatie și susținere. Mă simt un pic intimidat, dar tot "nu" e răspunsul. M-aș duce la...

Posted by Vlad Petreanu on Thursday, November 5, 2015

„Mulțumesc frumos pentru simpatie și susținere. Mă simt un pic intimidat, dar tot "nu" e răspunsul. M-aș duce la Cotroceni doar ca jurnalist, ca să scriu dup-aia un reportaj. Asta e de fapt toată treaba: singurul lucru care vă place la unii gazetari este vocea lor (la figurat; vocea, condeiul, în acest sens zic). Dacă ar intra în politică, ar pierde, prin urmare, această singură calitate. De ce i-ați mai vrea dup-aia?”  

Ulterior, i-a răspuns și jurnalistul Lucian Mîndruță:  „Aș vrea să vă anunț pe această cale că sunt perfect pregătit să preiau doar funcția de Moise Guran, sau, eventual pe aia de Vlad Petreanu. Pentru restul, îmi doresc enorm să sprijin pe unul dintre voi”.

As vrea sa va anunt pe aceasta cale ca sunt perfect pregatit sa preiau doar functia de Moise Guran, sau, eventual pe aia de Vlad Petreanu.Pentru restul, imi doresc enorm sa sprijin pe unul dintre voi.

Posted by Lucian Mindruta on Thursday, November 5, 2015

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri