VIRTUAL. Clanurile mafiote active în Capitală

Data publicării:
virtural interlopi

Clanul Sadoveanu domină Sectorul 1. Este specializat în taxe de protecţie, dar profită şi de pe urma naivităţii celor care cred în magia albă. Tot aici acţionează şi gruparea Buba, care are grijă de tot ce însemnă servicii funerare. Proxenetismul, tâlhăriile şi furtul de maşini sunt revendicate de clanul Domnu.

În Sectorul 2, clanurile Duduianu şi Carani controlează tot. De la vânzarea de facturi false până la taxă de protecţie pentru afaceriştii chinezi.

Sectorul 3 este condus de clanul lui Sile Pietroi şi de grupările Chira şi Nie. Se ocupă cu tâlhării, taxe de protecţie si recuperări de bani.

În Sectorul 4, şefi sunt Toboşarii şi oamenii lui Benga, însă anumite zone sunt revendicate, de cele mai multe ori prin lupte sângeroase, de clanul Sportivilor.

Sectorul 5 era controlat în totalitate de fraţii Cămătaru. De când au fost arestaţi, în zonă şi-au făcut loc cei din clanul lui Piam, cu tâlhării, şantaj şi furturi. Tot aici, piaţa drogurilor este controlată de clanul Ştoacă.

Iar în Sectorul 6, legea străzii este dictată de oamenii lui Vali Nebunu, gruparea lui Pârcălab şi clanul Preda.

Anchetatorii au reuşit în multe cazuri să dovedească toate aceste acuzaţii şi i-au trimis după gratii pe mulţi dintre membrii grupărilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri