Traficul din Capitală este îngreunat şi din cauza şoferilor care au pornit la drum cu maşinile neechipate de iarnă. Poliţia Rutieră a făcut în această dimineaţă controale şi a amendat mai mulţi şoferi care nu aveau anvelope de iarnă sau erau uzate.

Embed:

 

Zeci de șoferi din București au fost amendați în ultimele ore, iar sancțiunile au fost drastice. S-au reținut taloanele autoturismelor, iar șoferii s-au ales cu o sancțiune de nouă puncte de penalizare și amendă.

Mulți dintre conducătorii auto s-au supărat pe polițiști, spunându-le acestora că mai degrabă ei ar fi trebuit să fie prezenți în trafic și să-i amendeze pe angajații și pe patronii firmelor de deszăpezire. Oamenii legii le-au transmis că au făcut acest lucru, dovadă că toate firmele din București care aveau contract cu primăriile de sector au fost amendate cu câte zece mii de lei.

Pe lângă polițiști, la această acțiune au participat și reprezentanți ai Registrului Auto Român care au descoperit că mulți dintre șoferii din capitală au montate anvelope de iarnă uzate. Și aceștia au fost amendați.

Cei care aveau mașini nedeszăpezite corespunzător s-au ales cu avertismente scrise.  

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!