Vasile Dîncu: Vă provoc să lansăm un proiect cu 100 de măsuri de simplificare a administrației locale

Data publicării:
vasile dincu in fata ta 1

Vrem să simplificăm cât mai mult. Am luptat, de la începutul guvernării noastre, să simplificăm cât mai mult administrația, pentru că simplificând administrația simplificăm și viața oamenilor. Am făcut un prim efort: ați văzut ultimele ordonanțe de urgență sau proiecte de lege legate de simplificare”, a spus el.

Sper că în septembrie, cu ajutorul dvs — vă provoc să lansăm un proiect de 100 de măsuri de simplificare administrativă în ceea ce privește administrația locală. Putem să găsim. Am colecționat deja foarte multe din cererile dvs și le vom transforma în elemente de simplificare administrativă. Cred că aici putem să facem foarte mult pentru oameni și să schimbăm ceva acolo unde nu există în acest moment destul pragmatism”, a adăugat ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

El a mai spus că o parte din problemele enunțate în cadrul lucrărilor forumului urmează să fie rezolvate prin proiectul unui nou cod administrativ și proiectul unui nou cod de procedură administrativă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri