Viermi într-o sală de fitness

Data publicării:
Sala de fitness.
Sala de fitness. Foto: GettyImages

Aceste imagini au fost filmate, în vestiarul unei săli de fitness din Constanţa, de un client nemulţumit. Tânărul, care de patru ani plăteşte o sută de lei pe lună abonament, spune că, în ultima vreme, curăţenia a lăsat de dorit, iar mucegaiul a pus stăpânire pe vestiare şi saună.

„Am filmat pur şi simplu mai mulţi viermi din zona duşurilor din vestiarul de bărbaţi. Cu siguranţă ei s-au format datorită mediului umed în care s-au dezvoltat,” spune Victor Maxim, client sălii de fitness.

Poţi pleca bolnav pentru că sporii de mucegai ajung în corpul uman prin inhalare şi pot produce afecţiuni respiratorii, rinosinuzite, astm bronşic, afecţiuni care afectează imunitatea, afecţiuni neurologice, afecţiuni hematologice,” explică Eugenia Munteanu, medic primar.

Protecţia Consumatorului s-a sesizat în acest caz, după ce clientul sălii de fitness a publicat imaginile pe Facebook. Inspectorii n-au mai găsit însă viermi în vestiarul bărbaţilor, ci alte probleme.

La vestiarul destinat doamnelor, uşa de la intrare era desprinsă, căzută, iar în vestiarul bărbaţilor lipseau plăci de faianţă, acoperite acele locuri libere cu plăci de lemn după care se adunase mizeria,” declară Lucian Lungoci, purtătorul de cuvânt al OPC Constanţa.

Angajaţii sălii spun că totul e opera cuiva care vrea să le facă rău.

„Au găsit de cuviinţă, din punctul meu de vedere, să însceneze chestia aia destul de falsă, care ulterior nu a fost confirmată de niciun control,” spune Ionuţ Pangrat, instructor sală fitness.

Chiar şi aşa, patronul sălii de fitness a fost amendat cu 10 mii de lei pentru celelalte nereguli descoperite.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri