La noapte, ceaţa va cuprinde zonele joase şi trecător poate burniţa sau fulgui. În plus, în nord-vestul ţării vor fi câteva lapoviţe şi se poate forma polei. Temperaturile minime se vor încadra între -12 grade în depresiuni şi 1 grad pe litoral şi în regiunile vestice.

 

În Capitală, vremea va fi închisă, cu mulţi nori, ceaţă şi vânt slab. Temperaturile rămân negative, iar în zori se vor înregistra -3 grade în centrul oraşului şi -4 grade în cartierele de la periferie.

Luni, 23 decembrie, vizibilitatea se menţine scăzută la câmpie, pe văi şi în depresiuni, în timp ce în regiunile nord-vestice vor mai fi posibile câteva ploi, lapoviţe şi se poate forma polei. În schimb, în zonele înalte de relief vremea va fi mult mai frumoasă. Vântul va avea unele intensificări doar pe creste, iar temperaturile maxime pornesc de la -2 grade în localităţile cu ceaţă persistentă şi ajung la 12 grade în dealurile Munteniei.

Mâine, în Bucureşti, atmosfera se menţine mohorâtă. Cerul va fi acoperit de nori joşi, care, din când în când, vor determina scăderea vizibilităţii. În aceste condiţii, termometrele vor indica cel mult 2 grade Celsius la amiază.

 

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!