Klaus Iohannis: Anul viitor mă voi implica într-o campanie națională de încurajare a lecturii

Data publicării:
Iohannis lansare carte inquamphotos-1

Klaus Iohannis târgul de carte la Gaudeamus FOTO: Inquamphotos.com

Președintele ales a luat această decizie după ce volumul său „Pas cu pas”, lansat în campanie, se bucură de un mare succes și a ajuns dejla la 100.000 de exemplare. Și ediția electronică a cărții înregistrează un record.

„Este încă un exemplu că se poate, mai ales pe o piață de carte foarte mică în comparație cu alte piețe din Europa. Tocmai de aceea vă asigur că acesta este doar începutul, iar de anul viitor mă voi implica activ într-o campanie națională de încurajare a lecturii”, scrie Klaus Iohannis pe contul său de Facebook.

„Vreau să vă mai spun că voi fi un președinte foarte apropiat de acest domeniu nu doar pentru că am fost primarul Capitalei Culturale Europene, ci pentru că sunt un cititor avid și un mare iubitor de cultură”, încheie Klaus Iohannis.

Președintele ales s-a bucurat de un succes enorm în momentul în care, imediat după alegeri, a venit la târgul de carte Gaudeamus pentru a-și promova cartea. Klaus Iohannis a dat autografe timp de aproape trei ore.

Și în prima sa vizită în Republica Moldova în calitate de președinte ales, Klaus Iohannis i-a dăruit liderului PDLM, Vlad Filat, un volum din cartea sa. Acesta a precizat că a citit-o deja, a promis că o va mai lectura o dată și a cerut permisiunea să scrie, la rândul său, o carte cu același titlu: „Pas cu pas”.  

Citiți și: 

Cartea "Pas cu pas" va avea o nouă ediţie, completată cu un capitol despre oamenii întâlniţi de K. Iohannis în campanie
Lansările de carte ale politicienilor au atras un număr record de vizitatori la „Gaudeamus”. Care a fost best-sellerul târgului

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri