Scurtmetrajul "Ramona", premiat la Cannes

Data publicării:
646x404

Fost critic de film, Andrei Creţulescu a mărturisit că a fost copleşit de recenziile pozitive pe care filmul său le-a primit.

Sunt foarte emoţionat, sunt foarte recunoscător prietenilor mei alături de care am făcut acest scurt metraj. Actorii, întreaga echipă sunt nişte oameni formidabili şi care au fost alături de mine de la bun început şi mă bucur foarte mult pentru ei cred că meritau acest lucru. Este o chestie care mă onorează infinit. O asemenea recunoaştere din partea unor critici de film mi se pare extraordinară tocmai pentru că pentru 20 de ani cu asta m-am ocupat”, a spus regizorul Andrei Creţulescu, la Digi24.

Citiți și Mădălina Ghenea a purtat ia românească la Cannes

Violent, stilizat şi fără dialoguri, "Ramona" încheie trilogia "impromptu" realizată de Andrei Creţulescu, care mai cuprinde scurtmetrajele "Bad Penny" (2013) şi "Kowalski" (2014). Din distribuţie fac parte aceiaşi actori Rodica Lazăr, Dorian Boguţă, Andi Vasluianu, Şerban Pavlu, cărora li se adaugă Ana Ularu.

Scenariul a fost scris de Andrei Creţulescu, imaginea poartă semnătura lui Andrei Butică, montajul a fost realizat de Cătălin Cristuţiu, scenografia, de Mălina Ionescu, iar de sound design sunt responsabili Alex Dumitru şi Marius Leftărache.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri