Spectacolele Teatrului Nottara, pe scena ArCuB

Data publicării:
sala arcub foto arcub ro

Administraţia Teatrului Nottara îşi face calculele cum să nu tragă obloanele după intrarea în vigoare a legii care îi va închide sediul din clădirea cu bulină roşie de pe bulevardul Magheru, din Bucureşti.

Marinela Ţepuş, managerul Teatrului Nottara: Dorim ca afişajul să rămână pe Magheru, Agentia de bilete sa ramana pe Magheru. Solicităm să rămânem cu o parte din birouri în teatru si cu posibilitatea de a repeta pe scenele noastre.

Vestea bună este că piesele vor putea fi jucate pe scena ARCUB, în clădirea Centrului Cultural al Municipiului Bucureşti.

Mihaela Păun, director ArCuB: Nici noi nu stăm pe roze. Sala din Batiştei are şi ea un risc seismic doi. Ceea ce înseamnă că nu e cu bulină, dar nici nu stă pe roze. Având în vedere că şi unii şi alţii aparţinem Primăriei Municipiului Bucureşti. Vorbim de buget pentru că acolo vorbim de contract de mentenanţă, de contract de curăţenie, de contract de pază, dar cred că le vom împărţi. Vom coopera cât e nevoie.

Sala are o capacitate de aproximativ 400 de locuri, însă nu dispune de alte facilităţi.

Marinela Ţepuş, managerul Teatrului Nottara: Nu suntem foarte fericiți că suntem acolo. Sala noastră e o sală construită pentru teatru. ArCuB-ul este o altfel de sală pentru activităţile acelea specifice pe vremea aceea pentru tinerei, acele brigăzi artistice, acele coruri.

Teatrul Nottara va putea juca şi la Teatrul Cotroceni, dar aici încap doar 120 de spectatori, iar spaţiul e mai puţin permisiv cu decorurile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri