Dacia atrage noi investiţii. Sute de locuri de muncă într-o nouă fabrică

Data publicării:
martur-pitesti-636x400

Firma Martur a început încă din 2012 construcţia fabricii din comuna Oarja, pe un teren de cinci hectare. De aici până la uzina Dacia de la Mioveni sunt doar 30 de kilometri, pe autostradă.

Erhan Iclek, directorul general al Martur România: „Cu siguranţă am făcut cea mai bună alegere investind în această ţară stabilă”.

La inaugurarea fabricii Martur au fost prezenţi şi reprezentaţii Renault, cei i-au convins pe turci să investească în România, dar şi ambasadorul Turciei.

Nicolas Maure, director general Dacia-Renault România: „Uzina Dacia de la Mioveni funcţionează acum la capacitate maximă, probabil că vom avea un record de producţie anul acesta. Aşadar, este loc şi pentru noi furnizori. După cum ştiţi şi produsele noastre se îmbogăţesc şi atunci putem să avem furnizori noi care să vină. Atât din Romania, cât şi din alte ţări”.

Koray Ertas, ambasadorul Turciei la Bucureşti: „Ca ambasador al Turciei în România, încerc să conving investitorii turci să vină în această ţară frumoasă, în loc să meargă în alte state din regiune”.

Investiţia în Fabrica Martur din Argeş a fost de 10 milioane de euro. La nivel mondial, compania are peste 4.000 de angajaţi iar produsele sale echipează autoturisme Citroen, Fiat, Ford, Peugeot şi Toyota.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri