Uber scade tarifele

Data publicării:
uber

Bucureștenii care folosesc serviciile UberX (varianta low-cost a serviciului Uber) vor avea mai puțin de plătit, marți compania anunțând o reducere a tarifelor, care după estimările startupcafe.ro ajunge la 10%. Reducerea a fost anunțată de Uber pe blogul propriu.

”O dată cu venirea sezonului cald, pe o perioadă limitată, micșorăm tarifele uberX pentru ca serviciul să fie accesibil și convenabil pentru și mai multe persoane”, spun oficialii Uber.

Astfel, tariful de bază va fi de 1,45 lei, cel pe kilometru identic, cel pe minut 0,26 lei, iar tariful minim 8 lei.

”Operațiunile noastre din România au crescut – a crescut numărul de șoferi parteneri care folosesc aplicația și avem zeci de mii de bucureșteni care folosesc Uber pentru a se deplasa prin oraș, totul la o simplă apăsare de buton (...) Scopul nostru este de a face Uber o opțiune accesibilă de a te deplasa prin oraș, pentru oricine. În același timp, ne dorim ca Uber să fie cea mai bună platformă prin care poți face un venit adițional ca șofer partener, cu flexibilitate deplină. De-a lungul timpului, am învățat că cea mai eficientă metodă de a ajuta șoferii parteneri să facă mai multe curse este să reducem prețurile pentru pasageri”, spun cei de la Uber.

Compania a provocat furia clienților săi în noaptea de Revelion când tarifele practicate au atins valori foarte ridicate. Uber s-a lansat în urmă cu un an și două luni, iar în decembrie tarifele au fost crescute cu 20%.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri