Factura la întreținere poate fi plătită online

Data publicării:
19012013 20factura 20online-44614

Un program cumpărat de administratorii de bloc îi ajută pe cei care nu reuşesc să meargă personal să achite cheltuielile de întreţinere. Ei pot vedea online factura detaliată din fiecare lună.

Nu ai niciun dubiu dacă ai sau nu încărcată nota de plată”, spune Romeo Toma. „Dacă te nemulțumește o sumă, te poți uita și în factura care este fotografiată, fără să mai treci pe la administrator pentru a cere detalii despre factură”, explică Liliana Velicu, administrator.

Pentru administratori, serviciul presupune înregistrarea automată a încasărilor.

Fiecare familie plăteşte 2 lei pe lună pentru a avea acces la contul propriu. Suplimentar, administraţia fiecărui bloc va plăti şi un comision în funcţie de suma totală achitată. Valoarea lui maximă este de 3,5% pe tranzacție și este un comision pe care îl plătește beneficiarul plății, adică asociația, explică Bogdan Ioan, unul dintre proprietarii site-ului.

Sistemul nu este deocamdată foarte răspândit. Doar în jur de 7.500 de apartamente din București, dar și din alte orașe din țară, precum Târgovişte sau Sfântu Gheorghe, folosesc până acum această platformă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri