Fan Courier deschide al doilea hub în țară

Data publicării:
despre noi 1

Fan Courier a inaugurat primul său hub (centru logistic - n.red.) regional, la Braşov, în urma unei investiţii de 5 milioane de euro, potrivit wall-street.ro. Proiectul a fost susţinut din surse proprii şi are rolul de a prelua o parte din traficul de expediţii pe care îl gestionează compania la nivel naţional.

Hub-ul Fan Courier de la Braşov este o replică a sediului central, amplasat la ieşirea din Bucureşti şi va avea capacitatea de a prelua aproximativ 24% din activitatea curentă. Investiţia, începută la finalul anului 2014, reprezintă o treime din totalul investiţiilor pe care compania controlată de antreprenori români le-a realizat în anul 2015.

”Hub-ul Fan Courier Braşov este cea mai importantă investiţie pe care ne-am asumat-o în ultimii an, pentru a descentraliza o parte semnificativă din activitatea pe care o desfăşurăm la nivelul întregii ţări. Brasovul, cunoscut ca un nod de transport important între cele trei regiuni istorice ale României, s-a dezvoltat constant în ultimii ani şi devine un centru de business care generează tot mai multă activitate pentru noi, industria de curierat. Astfel, hub-ul de aici va degreva pe de o parte activitatea care acum este concentrată în Bucureşti şi ne va ajuta la eficientizarea activităţii curente”, spune Felix Pătrăşcanu, acţionar Fan Courier.

Hub-ul este construit pe o suprafaţă de aproximativ 34.000 mp, în locul unei foste fabrici şi va avea aproximativ 300 de angajaţi, personalul recrutat de pe piaţa locală a forţei de muncă beneficiind deja de programe de training.

 

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri