Licitații pentru deszăpezirea tuturor drumurilor naționale pe următorii patru ani. Cât este dispusă CNADNR să cheltuie pe kilometru

Data publicării:
zapada utilaje deszapezire

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) a lansat licitaţiile pentru lucrările de deszăpezire din toată ţara în următoarele patru ierni, cu o valoare estimată la cel mult 366 milioane euro, potrivit unei informatii News.ro.

Compania a lansat licitaţii pentru lucrările de deszăpezire din perioada 2016-2020 pentru toate drumurile naţionale şi autostrăzile din România, valoarea maximă estimată la nivel naţional fiind de 1,65 miliarde lei (366 milioane euro) fără TVA, potrivit anunţurilor postate pe platforma licitaţiilor publice - SEAP.

Raportat la o perioadă de patru ani pe care vor fi semnate contractele, CNADNR va cheltui anual peste 90 de milioane de euro pentru deszăpezire, respectiv 5.700 de de euro pentru fiecare kilometru de drum național curățat în condițiile în care autoritățile din Germania cheltuie 5.000 de euro pentru întreținerea unui kilometru de autostradă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri