Managerul de la Complexul Energetic Oltenia rămâne în funcție după ce instituția a suferit pierderi-record

Data publicării:
ce oltenia

Datele financiare pe 2014 sunt dezastruoase. Complexul Energetic a înregistrat o pierdere istorică de 700 de milioane de lei şi 3000 de oameni au plecat acasă. Consiliul de Supraveghere nu a votat încă un raport asupra activităţii pe 2014.

Laurenţiu Ciurel, manager CEO: Nu există un prag. Nu se spune la 70% se întâmplă nu ştiu ce, există doar un prag care presupune 100% îndeplinire, ceea ce este imposibil. Aşa aveam un bonus, în rest este doar obligaţia de a fi prezentat spre analiză.

În contract nu se stipuleză însă clar ce se întamplă dacă aceste criterii nu sunt îndeplinite.

Laurenţiu Ciurel, manager CEO: Nu a avut nicio legătură cu vreo intenţie a fi eu schimbat, astea sunt speculaţii, nu există nicio dată certă sau vreo aluzie la chestia asta.

Singurul care putea cere revocarea din funcţie a managerului este Consiliul de Supraveghere al complexului. Dar şi acesta a fost schimbat.

Andrei Gerea, ministrul Energiei: A fost schimbat datorită performanțelor slabe, pentru că nu este singurul domnul Ciurel care gestionează la nivelul Complexului.

Dumitru Pârvulescu, lider de sindicat: Din păcate, personajele politice care îl susţin pe acest domn în funtea companiei vor avea pe conştiinţă judetul Gorj, pentru că ce s-a întâmplat în ultimii trei ani în judeţul Gorj, legat de această companie, era de neimaginat acum trei ani.

Laurenţiu Ciurel, fost vicepreşedinte PSD Gorj, a fost numit manager privat în urma unei selecţii internaţionale la care au participat 200 de persoane.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri