Noi posibilități privind plata taxei de pod de la Fetești

Data publicării:
55395885682ccf47113450af

Taxa de pod între Feteşti şi Cernavodă poate fi plătită şi la benzinăriile deţinute de compania azeră Socar, precum şi la staţiile de carburanţi Mol preluate de la Agip, după ce Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a semnat convenţii cu cele două companii pentru achitarea tarifului de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre între Feteşti – Cernavodă, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Până în prezent, tariful de trecere a podului putea fi plătit la reţele de carburanţi ale OMV Petrom, Mol şi Rompetrol. Prin convenţiile încheiate de CNADNR cu MOL Retail Comerţ SRL - firma care administrează benzinăriile preluate de Mol de la Agip - şi Socar Petroleum SA, "numărul punctelor în care se poate achita peajul este de 925", a precizat compania de drumuri.

Tariful de trecere poate fi achitat, pe lângă benzinării, şi prin SMS sau în numerar la staţia de taxare Feteşti.

Persoanele care trec podurile peste Dunăre între Feteşti şi Cernavodă cu autovehiculul trebuie să achite o taxă cuprinsă între 13 lei (TVA inclus) pentru o trecere şi 1.584 de lei pentru 20 de treceri, însă tarifele variază în funcţie de tipul vehiculului.

Tariful de trecere pentru utilizarea podurilor între Feteşti şi Cernavodă (peaj) poate fi achitat la distribuitorii autorizaţi sau prin SMS (la numărul 7577, valabil în toate reţelele de telefonie) înainte de utilizarea podurilor sau până la sfârşitul zilei următoare trecerii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri