Wizz Air oferă reducere de 20% din prețurile tuturor zborurilor

Data publicării:
wizz-1

Wizz Air oferă 120 de rute spre 18 țări, de la 9 aeroporturi, asigurând conexiuni accesibile între țară și restul Europei, dar și destinații din afara continentului, atât pentru călători în scop de afaceri, cât și pentru turiști. Cele mai noi zboruri Wizz vor începe în prima saptămână din august dinspre Cluj-Napoca spre Malaga și din Suceava, cel mai nou aeroport Wizz în România, spre Milano Bergamo.

Tot în august Wizz Air va demara operatiunile la baza din Sibiu, pe 19, cu 4 noi rute de la Aeroportul International Sibiu spre Nuremberg, Munchen, Memmingen in Germania, Milano Bergamo si Madrid, Sibiu devenind astfel cea de-a saptea baza Wizz în România, potrivit Wall-Street.

Recent, Wizz Air a adus a cincea aeronava Airbus A320, la baza de la Cluj Napoca, aceasta urmând să asigure operațiunile pentru zborurile nou-lansate spre Doncaster Sheffield, Billund, Alicante, precum și pentru ruta internă spre București.

Operatorul aerian low-cost are o cotă de piaţă în România de 28,6%, potrivit propriilor informaţii, peste compania de stat Tarom, care are doar 24,3% din piaţa transporturilor aeriene de pasageri.

Pe următoarele locuri se clasează o altă companie aeriană low-cost, Blue Air, cu o cotă de piaţă de 14,5%, Ryanair (6,7%) şi Lufthansa (6,6%). Compania a anunţat, recent, că a ajuns la 25 de milioane de pasageri transportaţi pe rutele sale din şi spre România.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri