Arestarea lui Theodor Barna opreşte reabilitarea a trei bulevarde din Bucureşti

Data publicării:
reabilitari abandonate bulevard

Motivul este arestarea preventivă a lui Theodor Berna, patronul Tehnologica Radion. Arestării i-a urmat intrarea în insolvenţă a firmei acestuia, după ce firma a încasat numai pentru lucrările din intersecţia Charles de Gaulle un milion de euro. După luni de aşteptare, urmează un termen nedefinit până la reluarea şi definitivarea lucrărilor. 

În teren, situaţia firmei Tehnologica Radion înseamnă abandonul tuturor lucrărilor. În Piaţa Charles de Gaulle lucrarea a ridicat strada la aproape 30 de centimetri. 

Utilajele companiei Tehnologica Radion au fost trase pe dreapta încă de acum câteva săptămâni. Luni dimineaţa, pe şantier nu e absolut niciun muncitor, iar lucrarea pare să fie abandonată cu tot cu materialele de construcţie. Utilajele lăsate la soare sunt vegheate de un singur paznic. 

Administraţia Străzilor susţine că în două săptămâni, asfaltul va fi ca în palmă. Situaţia este paradoxală. Contractul nu poate fi reziliat încă, deoarece termenul de predare este 15 octombrie, potrivit Administraţiei Străzilor Bucureşti. Situaţia din Piaţa Charles de Gaulle este identică şI pe alte două mari bulevarde, Pantelimon şI Iancului. Pe Şoseaua Iancului nu a mai rămas nici măcar un singur utilaj care să lucreze la linia de tramvai şi la refacerea carosabilului, asta în condiţiile în care lucrarea are deja mai bine de un an întârziere.    

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri