Directoarea German Marshall Fund Romania: Donald Trump poate produce multă instabilitate în structurile politice și de securitate ale SUA

Data publicării:
alina inayeh-1

 

Foto: Facebook

De asemenea, Alina Inayeh a declarat că nimeni nu aștepta ca Donald Trump să avanseze atât de mult în cursa pentru Casa Albă. 

„Finala se va da între Clinton și Trump. Dacă va câștiga Donald Trump nu cred că acest lucru nu este indiferent nici americanilor nici europenilor. Nimeni nu a crezut că Trump are șanse serioase să fie nominalizat. Nici în al 12-lea ceas oamenii nu înțeleg că Trump este foarte aproape de nominalizare, iar acest lucru trebuie luat foarte în serios. Tot ce spune sapă niște gropi în establishmentul american, lasă urme în societatea americană. Se aruncă mesaje care nu sunt controlate. Cred că alegerea lui Trump ca președinte ar avea implicații directe, majore asupra politicii externe, economiei și societății americane. Cred că poate produce foarte multă instabilitate înăuntrul Americii în structurile politice și de securitate”, a spus Alina Inayeh. 

Citiți și: 
Alegeri SUA | Donald Trump revine asupra promisiunii de a-i tortura pe teroriști
ALEGERI SUA 2016: Jurnalist american, despre o campanie imposibil de prezis: „De fiecare dată când am încercat să facem o prognoză, am avut probleme”
PORTRET. Donald Trump, un candidat controversat

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri