Victor Ponta: Declarația potrivit căreia ar trebui să închidem granițele, aberantă

Data publicării:
ponta la guvern fb

Unii politicieni, din populism sau pentru că nu-i mai bagă nimeni în seamă, fac tot felul de declaraţii aberante - cum că ar trebui să închidem graniţele, să nu primim pe nimeni în țară. Serios? Dar când românii au mers în #Europa, ne-a plăcut!Trebuie să mergem într-o direcție europeană. #România e o ţară model de convieţuire paşnică între confesiuni, de respect pentru toţi cetăţenii, indiferent de religia pe care o au sau dacă nu au nicio religie!

Posted by Victor Ponta on Wednesday, September 2, 2015

Unii politicieni, din populism sau pentru că nu-i mai bagă nimeni în seamă, fac tot felul de declaraţii aberante - cum că ar trebui să închidem graniţele, să nu primim pe nimeni în țară. Serios? Dar când românii au mers în ‪Europa‬, ne-a plăcut!

Trebuie să mergem într-o direcție europeană. ‎România‬ e o ţară model de convieţuire paşnică între confesiuni, de respect pentru toţi cetăţenii, indiferent de religia pe care o au sau dacă nu au nicio religie!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Mesajul premierului vine după ce astăzi fostul președinte Traian Băsescu a declarat că România ar trebui să refuze să primească migranți.

România ar trebui să refuze să primească migranți pe teritoriul ei. Nu este jocul nostru, nu este problema noastră, nu noi suntem magnetul pentru acești oameni, pe de o parte. (...) România nu trebuie să-și asume parte din drama acestor amărâți. Sunt alții care au responsabilitate în Europa, care trebuie să-și asume, pentru că sunt printre cei care au contribuit la crearea haosului în statele acestea”, a declarat Traian Băsescu, la un post de televiziune, potrivit Agerpres.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri