Circa 700 de pasageri ai unui tren Eurostar pe relația Londra-Paris au fost blocați timp de opt ore în noaptea de duminică spre luni în nordul Franței, după ce în locomotivă s-a declanșat un incendiu, informează Agerpres.

Garnitura s-a oprit duminică în jurul orei 21.00 (20.00 GMT) la sud de Arras, „după ce un incident electric s-a produs într-o locomotivă provocând un incendiu”, informează Eurostar într-un comunicat.

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului. „Nu a existat niciun rănit”, au indicat salvatorii veniți la fața locului.

Problema electrică a dus la o întrerupere a furnizării de curent electric, ceea ce i-a lăsat pe pasageri în întuneric, a precizat Eurostar, confirmând mărturiile pasagerilor pe Twitter.

„Două locomotive diesel au venit apoi pentru a tracta trenul până în gara din Arras, unde pasagerii au fost transferați într-un alt tren Eurostar”, menționează compania.

Călătorii, care inițial trebuiau să sosească la Paris la ora locală 20:47, au ajuns în capitala Franței în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei locale 04:30.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!