Bernd Fabritius: La Koln, poliția a fost incapabilă și i-a lipsit conducerea politică

Data publicării:
bernd fabritius FB

Bernd Fabritius, membru al Bundestagului:

„Partidul al cărui membru sunt a avertizat de mult timp că integrarea unui grup atât de mare de persoane dintr-un cerc de cultură străin, în care femeile sunt inferioare bărbatului, include probleme uriașe. De revelion, la Koln, am avut parte exact de aceste conflicte sociale care se nasc din lipsă de posibilitatea de integrare pentru aceste persoane, atât de multe, într-un timp atât de scurt.

Poliția i-a legitimat și s-au legitimat cu legitimațiile de refugiați care încă nu au avut buletinele, ci hârtiile de primă înregistrare. Nu există nici cel mai mic dubiu asupra persoanelor. Între timp, presa din Germania a și relatat că fenomenul de hărțuire sexuală e mai mult o distracție la ei în țară, probabil au crezut că în Germania merge la fel.

Doamna Merkel nu a invitat aceste persoane în Germania. În acea zi din septembrie a luat o decizie pe care ar lua-o la fel și azi în care la Budapesta a existat o situație de necesitate umanitară gravă, în care a decis să accepte intrarea lor în Germania.

Angela Merkel știe exact solicitările, necesitățile de integrare, dar nu e în mâna guvernului să determine numărul de persoane obligate să se refugieze. Dacă am putea face asta, am opri necesitatea de refugiere. Putem doar reacționa la simptomele acestui fenomen care se întâmplă în lumea actuală, dar pentru care răspunderea o au statele din zonele respective care au grijă să nu fie pace. Ele sunt de vină că există fenomenul de necesitate de refugiere. Ar fi o obligație umanitară a comunității europene să răspundă.

Unele țări membre UE uită că UE, comunitatea solidară, nu este o strada cu o singură bandă pe sens, ci avem nevoie de solidaritatea tuturor statelor în a răspunde la acest fenomen mondial de refugiere a oamenilor din zonele de criză.

În partidul de centru-dreapta am decis acum câteva săptămâni un pachet de măsuri care a împiedicat ca jumătate din afluxul de refugiați din Balcani să nu mai participe la fluxul acesta. Aceste măsuri luate au fost deja încoronate cu succes, numărul de persoane care vin din Balcanii de vest și se prefac că au motive de refugiere a scăzut aproape la zero. Noi încercăm prin influența Germaniei să contribuim la o îmbunătățire a măsurilor, a împrejurărilor de trai în zonele primare de refugiere pentru că oamenii care s-au refugiat deja o dată și se află în zone de refugiere, Turcia sau Liban, să nu simtă nevoia să pornească spre Europa Centrală.

Germania nu poate integra un număr atât de mare cum ar dori să ajungă în Germania. Trebuie să avem și noi de grijă să nu ajungem la conflicte sociale în țara noastră.

Poliția a fost incapabilă și i-a lipsit conducerea politică. Au fost patru echipaje de poliție, deci mult prea puțin. Conducerea politică a acestui land nu a cerut o participare a forțelor de poliție care ar fi stat la dispoziție, nu au fost solicitați. E o greșeala de guvernare.

Noi în Bavaria am arătat suveranitatea statului, competența statului în a asigura siguranța în societate.

Ministrul de interne ar trebui să își asume demisia.

În locurile în care am bănuit că s-ar putea să se întâmple asemenea evenimente am trimis poliție și s-a desfășurat un Revelion normal. La Munchen am avut avertizarea de terorism.

Preferitor la atentatul de la Istanbul, Bernd Fabritius a spus: Nu a fost îndreptat împotriva Germaniei, ci împotriva lumii moderne. A fost un atac cu un sinucigaș ISIS, această organizație dorește să schimbe lumea, să impună ideologia restrictivă. Întâmplător în această zona turistică a Istanbulului au fost mulți turiști germani, puteau fi cetățeni din Romania. A fost un atac împotriva omenirii.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri