Premierul Dacian Cioloș i-a dăruit președintelui Consiliului Uniunii Europene, polonezul Donald Tusk, o caricatură realizată de artistul Ștefan Popa Popa's. „Pentru a ne mai descreți frunțile”, motivează șeful executivului într-o postare pe contul de Facebook însoțită și de o fotografie.

FOTO: Facebook

După o reuniune lungă a șefilor de stat și de guvern din UE pentru a găsi o cale de cooperare cu Turcia pe problema migranților, i-am oferit președintelui Donald Tusk o caricatură realizată de Ștefan Popa Popa's pentru a ne mai descreți frunțile”, scrie Dacian Cioloș. „Discuția noastră însă a fost consistentă în ceea ce privește provocările momentului la nivel european, în ceea ce privește obiectivele noastre în România, precum și în ceea ce privește sprijinul pentru Republica Moldova. Președintele Tusk nu doar că întelege demersul nostru dar ne va oferi tot sprijinul”, adaugă șeful guvernului. 

Premierul Dacian Cioloș a fost mandatat de președintele Klaus Iohannis să participe la summitul informal al Uniunii Europene cu Turcia dedicat problemei imigranților ilegali.

GALERIE FOTO. Artistul Ştefan Popa Popa's deţine recordul de viteză la realizarea unei caricaturi și are în portofoliu o serie de portretizări ale unor lideri politici. Iată câteva dintre ele:

 

 

Citiți și:
Europenii au teme de gândire până săptămâna viitoare: Turcia propune schimbul de refugiați și vrea șase miliarde de euro
Premierul Cioloș despre Schengen: Nu trebuie să ne mai milogim!
Promisiunile lui Dacian Cioloș pentru diaspora
Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!