Viaţa amoroasă a preşedintelui Francois Hollande, în faţa naţiunii. Franţa aşteaptă clarificări

Data publicării:
julie 1

Presiunile cresc asupra preşedintelui Francois Hollande, după dezvăluirile privind relaţia sa amoroasă cu actriţa franceză Julie Gayet. Liderul de la Elysée va susţine marţi un discurs în faţa naţiunii în care urma să îşi prezinte planul economic pentru anul în curs. Este ocazia potrivită, spun analiştii francezi, să înceapă să recâştige teren în faţa populaţiei, în condiţiile în care se remarcă drept preşedintele cu cea mai mică rată de popularitate din ultima jumătate de secol.

Sursă foto: Facebook.com/Julie-Gayet

Dezvăluirea de zilele trecute este însă catastrofală pentru preşedinte, susţin într-un glas experţii şi presa franceză. De la Francois Hollande sunt aşteptate acum clarificări şi explicaţii referitoare la viaţa sa personală şi la statutul pe care îl are partenera sa oficială. Aceasta cu atât mai mult cu cât preşedintele nu a negat până acum relaţia amoroasă, ci doar a ameninţat că dă în judecată publicaţia Closer, care a dezvăluit-o.

Analiştii susţin că ar exista şi implicaţii politice, întrucât Hollande urmează să facă o vizită la Vatican, dar şi una în Statele Unite.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri