Kiev. „Oscar” pentru minciună înmânat de protestatari în direct unui reporter rus 

Data publicării:
ucraina - 6259522-AFP Mediafax Foto-Sergei SUPINSKY 1-1

 

În timp ce jurnalistul rus transmitea, un protestatar a intrat în cadru și i-a înmânat o statuetă asemănătoare cu Oscarul, relatează Unimedia. 

„Transmiteți-i lui Dmitri Kiselev acest „Oscar” și postului de televiziune Rossia-24 pentru minciună și prostiile pe care acestea le îndrugă” despre proteste, a spus bărbatul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Jurnalistul rus a reușit până la urmă să-l împingă pe protestatar din cadru. Totuși, a luat statueta, a spus „Mulțumesc” și a continuat să vorbească.

Dmitri Kiselev este cunoscut prin scenariile „apocaliptice” promise țărilor care aleg calea integrării europene. Într-un reportaj, jurnalistul rus a comparat integrarea europeană a Ucrainei cu eutanasierea. Ulterior, Kiselev a descris un scenariu „apocaliptic” și pentru R. Moldova, declarând că promisiunile unui regim fără vize pentru Republica Moldova cu UE sunt un bluf, iar în cazul semnării Acordului de asociere circa 700.000 de moldoveni nu vor mai munci în Rusia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri