Un austriac se foloseşte de succesul pe care îl are la nivel mondial campania umanitară „Provocarea Găleţii cu Gheaţă”, pentru a lansa o companie rasistă la adresa românilor. El îi provoacă pe toţi românii şi romii care locuiesc în Austria să părăsească această ţară în 24 de ore.

Embed:

Aţi aflat deja caţi oameni iau parte la Ice Bucket Challenge, nu este de ignorat campania, au fost postate şi share-uite deja un milion de videoclipuri . De aici mi-a venit ideea să lansez şi eu o provocare, care priveşte pe toată lumea, nu doar pe bolnavii de scleroză laterală amiotrofică, este vorba de o provocare a plecării din ţară. În primul rând îi nominalizez pe toţi românii şi pe toţi ţiganii. Aveţi timp 24 de ore să emigraţi. Pa!”, spune austriacul.

Aşa sună provocarea tânărului austriac. Acesta a distribuit videoclipul pe pagina sa de Facebook şi cum era de aşteptat campania rasistă a găsit repede adepţi. Mai mulţi utilizatori au distribuit provocarea pe care au însoţit-o cu mesaje de încurajare, precum „Omul are curaj!” sau „O provocare foarte bună!”.

Chiar dacă de foloseşte de numele campaniei Provocarea Găleţii cu gheaţă, iniţiativa tânărului nu are nimic în comun cu această campanie umanitară.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!