Român, blocat într-un restaurant din Munchen: E o linişte sumbră deasupra oraşului, oamenii sunt absolut uimiţi

Data publicării:
Cn--irBWgAAL0Nl

Sunt într-un restaurant, e panică, oamenii nu-şi pot închipui că se poate întâmpla aşa ceva, oamenii credeau că e cel mai bine păzit, organizat. Sunt absolut uimiţi că se poate întâmpla aşa ceva.

Am rămas o parte o parte în restaurant, alţii au plecat spre casă.

Nu mai circulă metrurile, autobuzele, taxiurile sunt foarte rare. Cine nu are maşină a rămas blocat în restaurant. Nici eu nu am maşină.

Nu ştiu cum să facem, străzile sunt goale.

Ieri eram în metrou şi mai multe persoane mi s-au părut ieşite din comun, aveau un comportament ciudat, mi s-au părut în neregulă, m-am uitat insistent la ei, s-au mutat în altă parte a trenului.

E o situaţie foarte ciudată, probabil ei urmăresc metrourile care sunt aboslut full la orice oră şi analizează orele cele mai bune pentru aceste atacuri.

Acum o săptămână, într-un tren s-a declanşat un incendiu, am văzut multă agitaţie în zonă, nu m-am gândit că ar fi vorba de un atac terorit şi autorităţile cumva de atunci au început să descopere şi să vadă că ceva e în neregulă. Atunci nu am fost speriat, până ieri când am avut pentru prima dată sentimentuil de nesiguranţă în metrou, mergând spre serviciu.

E o spaimă, o linişte destul de sumbră asupra oraşului., nimeni nu discută altceva”, a povestit bărbatul, pentru Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri