Românca ucisă în Italia. Suspectul: „Am făcut o prostie! Fac acest lucru din răzbunare!”

Data publicării:
suspectul din florenta

Riccardo Viti este suspectul arestat în locuinţa sa de la marginea Florenţei, nu departe de spitalul Careggi. De altfel, din acest spital a fost luată banda adezivă folosită la imobilizarea victimelor sale, pentru că bărbatul ar fi atacat mai multe femei. Banda respectivă îi era furnizată bărbatului chiar de către partenera sa, care este angajată la spital. Anchetatorii precizează că banda a fost găsită în casa suspectului şi că va constitui o importantă probă în proces. Poliţiştii au audiat şi mai multe prostituate care au fost abuzate de acelaşi individ.

„- M-a întors, mi-a legat mâinile la spate, în acest fel. Mi-a legat şi picioarele, nu numai mâinile.

- Te-a legat cu bandă adezivă?

- Da, albă”, a relatat una dintre victime. „M-a furat, da. Mi-a luat şi banii. M-a lăsat acolo complet dezbrăcată”, a mai spus ea.

Femeia spune că l-ar recunoaşte oricând şi că e gata să depună mărturie: „Te văd. Îl cunosc. Mi-a făcut rău”.

Potrivit poliţiştilor, unul dintre elementele-cheie care a condus la prinderea ucigaşului este un furgon de culoare albă, recunoscut de toate femeile abuzate. Vehiculul aparţine tatălui ucigaşului, spun anchetatorii, care au răsuflat uşuraţi după prinderea lui.

„După trei zile de căutări, am capturat bestia. Acum încercăm să facem legătura cu alte violuri, dar cu siguranţă este vinovat de uciderea Andreei Cristina Zamfir”, a declarat chestorul poliției din Florența, Raffaele Micillo, citat de „Il Corriere Fiorentino”.

Românca ucisă, Andreea Cristina Zamfir, era mama a doi copii, rămaşi acasă, la Drobeta Turnu Severin. Ea muncea în Italia, alături de alţi membri ai familiei. În vârstă de 26 de ani, Andreea Zamfir a murit în noaptea de duminică spre luni din cauza unei hemoragii interne, provocată de abuzurile sexuale şi de tortura la care a fost supusă, în timp ce era legată de o bară, asemenea unui crucificat. Ea va fi înmormântată în regiunea Campania, unde locuiesc mama şi sora ei.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri