Cu biberonul la tribunal. Un copil de nouă luni e acuzat de tentativă de crimă

Data publicării:
copak

Muhammad Mosa Khan e judecat pentru tentativă de crimă, ameninţări la adresa poliţiei şi amestec în treburile interne ale ţării, deşi abia se ţine pe picioare şi a venit în boxa acuzaţilor cu biberonul.

Alături de tatăl şi bunicul său, băieţelul trebuie să răspundă acestor acuzaţii.

A fost inculpat sub articolul 326 şi a fost adus în faţa instanţei. El nu ştie bine nici să-şi ţină biberonul cu lapte, cum ar putea arunca cu pietre în poliţişti?”, spune Mohammad Yaseen, bunicul copilului.

Uimirea bunicului nu îl scuteşte, însă, pe copil să răspundă în faţa legii, deşi nu a împlinit nici un an. Poliţiştii locali care au făcut plângerea împotriva băieţelului spun că acesta şi familia lui i-au atacat pe angajaţii unei companii de gaze, veniţi să taie alimentarea în gospodăriile care nu şi-au plătit facturile. Avocatul copilului a făcut cere pentru cauţine, pentru ca micuţul să nu fie ţinut după gratii în timpul procesului.

A fost nevoie să i se stabilească o cauţiune şi l-am adus la tribunal pentru audieri în acest sens. Curtea i-a acordat cauţiunea, iar următoarea audiere a fost stabilită pentru 12 aprilie”, a explicat Irfan Tarar, avocatul copilului.

Cazul a ajuns şi la urechile oficialilor pakistanezi care, surprinşi şi ei de vârsta inculpatului, au cerut explicaţii. Deocamdată, însă, dosarul nu a fost închis, iar băieţelul de nouă luni va fi judecat.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri