Frica de Ebola: Leşinul unei persoane în metrou pune călătorii pe fugă. Personalul Air France refuză curse către Guineea, Sierra Leone şi Nigeria

Data publicării:
ebola fetita-1

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate în metrou se vede cum bărbatul se prăbuşeşte pe banchetă şi apoi cade la pământ. Imediat, oamenii o iau la fugă şi se refugiază în capetele vagonului.

Când metroul opreşte în staţie şi se deschid uşile oamenii se înghesuie să iasă. Un pasager aproape că este călcat în picioare.

În tot acest timp, bărbatul care leşinase şi-a revenit, însă fără să primească ajutor de la cineva.

Reacţia oamenilor este pusă pe seama fricii de Ebola, iar această întâmplare petrecută la Shanghai nu este unică.

În Franţa, mai mulţi membri ai personalului navigant de la Air France au refuzat să se îmbarce în cursele cu destinaţia Guineea, Sierra Leone sau Nigeria, ţări grav afectate de epidemia de Ebola.

„Chemăm 10, 14, 20, 30 de rezerve şi aproape toate refuză. Drept urmare, avioanele pleacă cu mai puţin personal”, a spus Patrick Henry-Haye, membru al sindicatului grupului Air France.

Câteva curse ale Air France către statele afectate de Ebola au fost anulate din cauza lipsei de personal. Însoţitorii de bord se tem că ar putea ar fi expuşi febrei hemoragice, iar sindicatul din care fac parte solicită oprirea acestor zboruri pentru securitatea personalului. Potrivit Air France, compania nu obligă niciun membru al personalului să efectueze misiuni în ţările unde există cazuri de Ebola.    

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri