Gest controversat al liderului spiritual iranian

Data publicării:
Ali Khamenei crop - Guliver GettyImages

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În mesajul de pe Twitter apare şi o declaraţie a liderului spiritual iranian în care ameninţă Statele Unite că vor pierde războiul cu Iranul, dacă intenţionează să declanşeze un conflict armat. 

Postarea de pe Twitter a ayatollahului este însoțită de următorul comentariu: „Președintele american a spus că poate înfrânge armata Iranului. Nu ne dorim un război și nici nu inițiem vreunul, dar...” 

Continuarea mesajului este scrisă pe fotografie: „Dacă va fi un război, cel care va pierde este agresivul și criminalul stat american”.

Postarea a apărut în contextul în care oficialii de la Teheran critică Statele Unite pentru acordul încheiat asupra dosarului nuclear iranian. Acordul trebuie să fie aprobat atât în Congresul american, cât și de Parlamentul de la Teheran, care așteaptă însă avizul ayatollahului. Până acum acesta nu a avut o poziție tranșantă, deși și-a continuat retorica antiamericană.

Citiți și:

Dosarul iranian | Audieri dure în Congresul american: V-au tras în piept!; Ce câștigă Israelul

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri