VIDEO. Bătăi de cap pentru agenții de securitate ai Papei

Data publicării:
papa calugarite - 7309127-AP Mediafax Foto-L OSSERVATORE ROMANO

Hei, hei, hei! Priviţi-le! Dar, cum e posibil! Maicilor, după, vă rog!” - a fost strigătul surprizei într-o catedrală din Napoli. În timp de Papa Francisc vorbea credincioşilor adunaţi în catedrală, mai multe călugăriţe l-au înconjurat pe Suveranul Pontif şi l-au copleşit cu atenţii. Liderul Bisericii Catolice a amuţit pentru câteva secunde, uimit de asaltul măicuţelor. „Îl vor mânca!”, a declarat în glumă episcopul local, în timp ce Papa Francisc abia se mai vedea între pelerinele negre.

Acesta nu a fost singurul moment care a dat bătăi de cap la Napoli agenţilor de securitate ai Papei Francisc. El a primit în timp ce mergea cu papamobilul o pizza.

Papa! Papa! Papa! Haide, haide, haide! Daaa...” - au strigat aplaudând entuziaști cei care au asistat la momentul în care Suveranul Pontif, cu simplitatea-i obişnuită, a primit, din mers, o pizza din partea unui napoletan care a vrut să împlinească o dorinţă a Papei. Cu câteva zile înainte, acesta declarase că îi este dor de zilele simple de odinioară când putea să-şi cumpere în voie o pizza. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri