Scandal în toată regula la penultima dezbatere a candidaţilor republicani pentru prezidenţialele americane. După statele Iowa şi New Hampshire, a venit rândul Carolinei de Sud să-şi aleagă preferaţii la nominalizare. Alegătorii au avut, însă, parte de un schimb de replici exploziv, la limita insultei, principalii actori fiind fostul guvernator de Florida, Jeb Bush, fratele fostului preşedinte american George W. Bush, şi Donald Trump, favoritul în alegerile din cadrul Partidului Republican.

Embed:

Donald Trump: - Sprijinim trupe despre care nici nu ştim cui aparţin.

Jeb Bush: - Astfel de remarci vin din partea unui tip care-şi construieşte politica externă din talk-show-uri. Un tip care crede că Hillary Clinton este un mare negociator cu Iranul. Trăim în vremuri periculoase!

Donald Trump: - El a cheltuit 44 de milioane de dolari în New Hampshire.

Jeb Bush: - Acesta este un om care îşi pavează drumul spre nominalizare cu insulte.

Donald Trump: - Scuteşte-mă!

Moderator: - Domnilor, haideţi să ne oprim aici ca să pot pune o întrebare senatorului Cruz, care se numără şi el printre candidaţi. Domnule senator Cruz!

Ted Cruz: - Am promis să revoc fiecare decizie executivă ilegală în parte, inclusiv pe aceasta. Iar în ceea ce priveşte problema...

Marco Rubio: - În primul rând, nu ştiu de unde ştie ce am spus eu la Univision pentru că nu vorbeşte spaniolă. Iar, în al doilea rând, al doilea argument pe care aş dori să-l susţin...

Ted Cruz: - Chiar acum dacă doriţi, haideţi să vorbim în spaniolă.

Marco Rubio: Uitaţi, deja avem de-a face cu un model tulburător...

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!