Vedetele, împărţite între Gaza şi Israel. Madonna, Rihanna sau Javier Bardem sunt împotriva războiului

Data publicării:
Capture

Madonna a fost printre primele staturi ale muzicii care şi-a expus punctul de vedere pe reţelele de socializare în privinţa războiului din Fâşia Gaza. Într-un mesaj pe Twitter, vedeta americană a scris: „Nu separării. Cu toţii avem sânge de aceeaşi culoare”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pe contul ei de Instagram, Madonna a publicat o fotografie cu doi bărbaţi, care se ţin de mână, unul dintre ei cu Steaua lui David desenată pe bust, celălalt cu Semiluna.

O altă vedetă din lumea muzicii, Rihanna a postat mesajul: „Eliberaţi Palestina”, dar l-a sters aproape imediat şi l-a înlocuit cu unul prin care cere încetarea războiului.

La rândul său, membrul trupei britanice One Direction, Zayn Malik, de religie musulmană, şi-a manifestat susţinerea faţă de palestinieni, în pofida protestelor fanilor săi.

Actriţa Selena Gomez a postat pentru cei 11 milioane de fani ai săi de pe Twitter: „Este vorba despre umanitate. Rugaţi-vă pentru Gaza”. Iar actorul Javier Bardem a semnat o scrisoare deschisă prin care cere Israelului să înceteze ofensiva în Gaza, decizie, de asemenea, criticată de mulţi fani ai vedetei spaniole. Soţia sa, actriţa Penelope Cruz a semnat şi ea scrisoarea de protest şi a spus că îşi doreşte să se ajungă la pace între Israel şi Gaza.

Protestul a fost susţinut şi de regizorul spaniol Pedro Almodovar, iar actriţa americană Mia Farrow şi-a exprimat îngrijorarea faţă de cei aflaţi în spitalul din Gaza lovit de bombele israeliene.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri