Atac armat în Barcelona

Data publicării:
barcelona - getty

Un individ înarmat a deschis focul marți după-amiază la intrarea într-un hotel de patru stele din centrul Barcelonei, relatează agențiile DPA și EFE citând poliția locală.

Atacul s-a produs la puțin timp după ora locală 15:00, când acest individ s-a apropiat de două persoane aflate în fața hotelului și a deschis focul asupra lor. Una dintre victime a fost atinsă de gloanțe, iar cealaltă a reușit să fugă în interiorul hotelului, dar a fost rănită de cioburile geamurilor sparte.

Potrivit martorilor, atacatorul, care a reușit să fugă, purta o cagulă și este posibil să fi avut un complice. Unii vorbesc însă despre o posibilă tentativă de răpire, alții afirmă că incidentul a fost precedat de un conflict în interiorul hotelului.

Atacul s-a produs în zona Carrer del Pintor Fortuny, la circa o sută de metri de popularul bulevard turistic La Rambla, și a provocat panică în zonă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri