Președintele Barack Obama a răspuns unor întrebări mai neobișnuite în cadrul mai multor interviuri acordate unor vedete Youtube. Astfel, am aflat cine este personajul preferat al liderului american din „Războiul Stelelor”, ce obiecte poartă mereu cu el, dar și ce pantaloni ar alege pentru câinele său.

Embed:

Pentru al doilea an la rând, Casa Albă a selectat trei vedete de pe YouTube pentru un interviu mai puţin convenţional. Ingrid Nilsen, cunoscută drept Miss Glamorazzi, are un video-blog despre modă şi stil de viaţă.

Ea l-a întrebat pe Barack Obama ce obiecte poartă cu el mai tot timpul în buzunare.

„Acesta este un rozariu pe care mi l-a dat Papa Francisc. Evident că înseamnă mult pentru mine, fiindcă îl admir mult. Acesta e un mic Buddha pe care mi l-a dat un călugăr budist. Acesta e un cip de poker norocos din metal, pe care mi l-a dat un motociclist”, a spus Barack Obama.

O cruce coptă din Etiopia şi un talisman care reprezintă o zeitate hindusă sunt, de asemenea, obiectele despre care Obama spune că îi redau motivaţia, atunci când e obosit şi descurajat.

Un inginer care îşi postează pe YouTube experimentele ştiinţifice l-a întrebat pe preşedinte care ar vrea să fie proprietăţile unui element chimic care i-ar purta numele.

Interesant! Aş vrea să fie stabil, să fie un catalizator, dar să nu aibă variaţii extreme de temperatură”, a declarat președintele SUA.

Lui Adande Thorne, alias „sWooZie", Barack Obama i-a mărturisit că primul film din seria „Războiul stelelor", pe care l-a văzut în adolescenţă la cinema, este preferatul său. Iar, dintre personaje, se identifică cel mai mult cu Han Solo, care i se pare un rebel.

Citiți și:

Seinfeld, la cafea cu președintele Barack Obama

GALERIE FOTO. Barack Obama și noul star de la Casa Albă

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!