Aparatul care face bere acasă. Ideea inedită de afacere a unor tineri

Data publicării:
bere

Mai mulţi tineri din Ungaria au inventat o mini-fabrică ce poate fi instalată acasă şi controlată de la distanţă, cu telefonul mobil. Fiecare îşi alege reţeta şi tipul de băutură: blondă, brună sau nefiltrată, cu mai mult acid sau fără. Două săptămâni durează fabricarea unei tranşe.

Maşina de bere poate produce 40 de litri de bere pe lună. O cantitate care ar trebui să fie mai mult decât suficientă pentru două persoane, informează, subtil, medicii. Vestea bună este că nu trebuie să controlezi mereu procesul de producţie. 

În general, este nevoie de mult timp pentru producerea berii, iar noi am vrut să evităm acest lucru. Prin urmare, am inventat un sistem care îţi permite să nu stai lângă maşină în timpul acestui proces”, a spus Pal Marcel, director executiv al companiei. 

Procesul de producţie poate fi urmărit de la distanţă, pe telefonul mobil sau pe tabletă, cu ajutorul unei aplicaţii speciale. Proprietarul mini-fabricii de bere poate schimba de la distanţă modul de preparare, iar maşina ţine minte reţeta şi o foloseşte şi data viitoare. 

Cine vrea bere de casă trebuie să plătească 1.400 de dolari pentru maşinărie. Plus consumabile: apă, hamei, malţ sau orz.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri