Marele câştigător al celei de-a 58-a ediţii a premiilor Grammy a fost rapperul Kendrick Lamar, care a plecat acasă cu cinci trofee. Trei premii a ridicat şi Taylor Swift, inclusiv cel mai prestigios, pentru Albumul anului, la care a lucrat şi producătorul român de mixaje, Şerban Ghenea. Cel mai aplaudat şi emoţionant moment al galei de la Los Angeles a fost recitalul Lady Gaga în memoria lui David Bowie.

Embed:

Răsfăţata galei de la Los Angeles a fost Taylor Swift, care şi-a adjudecat cel mai important premiu: Albumul Anului cu "1989". Este singura artistă din istorie care câştigă acest premiu de două ori. Cântăreaţa şi-a răsplătit admiratorii cu un concert incendiar.

Lady Gaga i-a adus un omagiu lui David Bowie, artist vizionar care i-a inspirat cariera. Cântăreaţa americană, care are deja şase premii Grammy, a interpretat fragmente din 10 hituri ale artistului britanic.

Alice Cooper şi-a dedicat recitalul unui alt artist legendar, dispărut de curând, Lemmy Kilmister, liderul Motorhead. Alături de Alice Cooper au urcat pe scenă actorul Johnny Depp şi chitaristul de la Aerosmith, Joe Perry, adică trupa Hollywood Vampires.

Un alt moment mult aşteptat a fost concertul Adele. Artista a revenit pe scenă după o absenţă de 4 ani. Uriaşul succes al albumului "25" a readus-o în prim-planul muzicii internaţionale. Interpretarea de la premiile Grammy a fost însoţită de ceva probleme tehnice.

 

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!