Competiție bizară în Rusia. Miss Hitler, concurs de frumuseţe pentru admiratoarele nazismului 

Data publicării:
Screen-Shot-2014-10-16-at-11.22.44-AM3410909644

Pagina de pe platforma VKontakte pe care este organizat concursul arepeste 7.000 de fani, competiţia fiind iniţiată de un grup de ruşi şi ucraineni care îl omagiază pe Hitler, potrivit dailymail.co.uk, citat de Mediafax. 

Tinerele care urăsc evreii şi îl admiră pe Adolf Hitler sunt încurajate să îşi publice selfie-uri în care apar în ipostaze senzuale, alături de însemne sau simboluri naziste, pe această pagină de pe platforma online VKontakte, cunoscută drept versiunea rusă a reţelei de socializare Facebook.

Participanta care va primi cel mai mare număr de aprecieri (like-uri, n.r.) va fi desemnată câştigătoare a acestei bizare competiţii. Concursul le impune tinerelor să publice o fotografie de tip selfie cu temă nazistă şi un scurt text în care să explice de ce "iubesc şi apreciază cel de-al Treilea Reich al lui Adolf Hitler", un regim responsabil pentru moartea a peste şase milioane de oameni.

Numele competiţiei online este "Miss Ostland", după denumirea acordată teritoriului ocupat de nazişti în Europa de Est, unde peste un milion de evrei au fost ucişi. Premiul întâi în această competiţie constă într-o bijuterie din partea unei companii numite "Magic Workshop", care prezintă una dintre runele nordice (caractere grafice ale celor mai vechi alfabete germanice, n.r.) preferate de Heinrich Himmler, comandantul trupelor SS din Germania hitleristă.

Un pandantiv care combină clasica Cruce de Fier germană cu însemnele heraldice ale celui de-al Treilea Reich va fi oferit ca premiu pentru ocupanta locului al doilea în această competiţie.

Cel puţin 14 tinere din Rusia şi alte ţări din estul Europei s-au înscris până în prezent în concursul de pe pagina de pe platforma online Vkontakte, care a publicat şi o serie de reguli necesare participării.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri