Copil exmatriculat de la grădiniță

Data publicării:
gradinita copil jucarie - GettyImages - 9 oct 15

Charlie a reuşit să fugă de la grădinţă şi să rătăcească zeci de minute pe străzi. Întâmplarea le-a dat fiori părinţilor şi le-a înfuriat pe educatoare. Familia fetiţei a primit o scrisoare în care erau acuzaţi că i-au dat o educaţie proastă copilei. Părinţii erau informaţi totodată că micuţa este exmatriculată definitiv.

„Nu m-am simţit bine când ne-au spus că suntem părinţi iresponsabili. Eu mă aşteptam să-şi ceară scuze,” spune Loic Bernet, tatăl fetiţei.

E un copil de trei ani, ce să facă? Ca adulţi responsabili şi profesionişti în ghilimele ar fi trebuit să o supravegheze, să o păzească,” adaugă Marine Bernet, mama fetiţei.

Fetiţa a evadat din curtea grădiniţei în timp ce juca împreună cu 36 de colegi. Toţi erau supravegheaţi de trei angajate. Directoarea nici nu se gândeşte să îşi ceară scuze.

„Acest copil pare să nu înţeleagă interdicţiile. Nu înţelege, trece peste cuvântul meu. Trebuie supravegheat în permanenţă de două educatoare,” explică Nadine Gerome, directoarea grădiniţei.

Acum, părinţii lui Charlie trebuie să găsească altă grădiniţă, dar se tem că antecedentele copilei vor îngreuna misiunea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri