Fiul lui Michael Schumacher îi calcă pe urme

Data publicării:
baiatul lui schumacher - ouest francez

În timpul concursului, el și-a ales numele Mick Junior pentru a păstra discreția asupra descendenței sale. Dar odată urcat pe podium pentru a primi titlul onorific de vicecampion al lumii la karting, identitatea sa a fost dezvăluită: e chiar Mick Schumacher, fiul lui Michael, fostul campion mondial la Formula 1.

Între cei doi asemănările fizice sunt izbitoare:

Mi-ar fi plăcut să câștig, asta e sigur”, a declarat adolescentul, citat de presa franceză. „Una e când spui sunt campion mondial, alta când spui vicecampion. Dar sunt mulțumit și așa”, a spus Mick Junior.

Dincolo de calitățile sportive, mezinul familiei Schumacher are deja toate atributele unui campion în devenire – are un comportament foarte civilizat, e modest, bine crescut, o persoană de încredere, foarte amabilă. Sunt cuvintele cu care îl caracterizează cei care îl cunosc.

Michael Schumacher este îngrijit de 15 specialişti la reşedinţa sa din Gland

La 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie 2014, Schumacher a fost în comă. El a fost transferat la 18 iunie la o unitate medicală de specialitate din Lausanne. În unitatea respectivă, pentru Michael Schumacher a început o fază de neuroreabilitare care poate dura între trei luni şi doi ani. Potrivit presei tabloide din Marea Britanie, familia ar cheltui 125.000 de euro pe săptămână.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri