Mesaje de Crăciun din spațiu

Data publicării:
astronauti iss

„Crăciun fericit, sărbători fericite şi un An Nou fericit de pe Staţia Spaţială Internaţională!”, a spus Scott Kelly, astronaut.

De la 340 de kilometri înălţime, astronauţii de pe Staţia Spaţială Internaţională le-au făcut urări pământenilor şi şi-au demonstrat îndemânarea în imponderabilitate. Cu ochii pe cer este şi centrul de apărare aerospaţial din Statele Unite. De aici, militarii vor urmări îndeaproape pe unde se află Moş Crăciun în seara de Ajun.

Copiii pot suna aici şi pot vorbi cu un operator, de la care primesc informaţii despre locul în care este Moş Crăciun. Asta e ceea ce contează cu adevărat, prietenia, spiritul Crăciunului”, spune lt. Joe Nawrocki, armata Statelor Unite.

Între timp, acasă la Moş Crăciun,în Laponia, pregătirile sunt în toi. El a primit până acum 250.000 de scrisori din toată lumea, iar cel mai probabil numărul lor se va dubla în aceste zile.

Spiritul sărbătorilor îl simt şi animalele. Locatarii grădinii zoologice din oraşul polonez Gdansk au primit o grămadă de cadouri comestibile din partea îngrijitorilor. Nu au pierdut prea mult timp cu desfacerea lor. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri