Un pakistanez cu trei neveste și 36 de copii e supărat că nu-și mai permite a patra nevastă

Data publicării:
pakistanez familie numeroasa

Pentru Gulazar Khan, în vârstă de 54 de ani, fiecare masă este o adevărată provocare. Şi asta pentru că trebuie să hrănească 36 de copii. Iar familia pakistanezului numără 90 de oameni, cu tot cu nepoţi. Deşi nici măcar nu-şi mai aduce aminte numele fiecăruia dintre ei, el spune că uriaşa familie este cea mai mare bucurie pentru el.

 „Atunci când am vrut să mă însor pentru a doua oară, prima mea soţie mi-a dat permisiunea să o fac. Apoi cea de-a doua soţie mi-a îngăduit să mă însor cu cea de-a treia”, a povestit Gulazar Khan.

Acum, Gulazar Khan spune că a treia soţie i-a dat permisiunea să se însoare încă o dată. Singura piedică - lipsa resurselor. Şi asta pentru că familia a fost nevoită să fugă din nordul Pakistanului alături de alţi aproape un milion de oameni din cauza luptelor dintre militanţii talibani şi armata pakistaneză.

„Mulţi oameni au fost nevoiţi să meargă întreaga zi şi întreaga noapte. Unii şi-au pierdut încălţămintea pe drum. Mulţi au murit pe drum de epuizare, iar alţii de sete”, povestește pakistanezul.

În ciuda dificultăţilor, el spune că vrea să le ofere tuturor copiilor săi şansa la educaţie, pe care el nu a avut-o.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri