Povestea unei fetiţe care a supravieţuit unui accident de avion în Kentucky. "Venise la uşa mea, mi-a spus că mama şi tatăl ei sunt morţi"

Data publicării:
avion kentucky

 

FOTO Twitter

Larry Wilkins, în vârstă de 71 de ani, se uita la televizor în jurul orei locale 18.30, când a auzit bătăi în uşă, relatează NBC News, în pagina electronică.

"Fetiţa venise la uşa mea", a declarat Wilkins pentru NBC News. "Sângera destul de rău, picioarele îi sângerau, avea nasul plin de sânge. Era desculţă, avea doar o şosetă", a povestit el.

"Mi-a spus că mama şi tatăl ei sunt morţi şi că a fost într-un avion care s-a prăbuşit, iar avionul este răsturnat", a adăugat el.

"A întrebat dacă poate să stea aici. I-am spus: Draga mea, ce pot să fac petnru tine? Am luat un prosop şi am curăţat-o. Şi bineînţeles am sunat la 911", a explicat bărbatul.

Marty Gutzler, în vârstă de 49 de ani, şi Kimberly Gutzler, în vârstă de 45 de ani, împreună cu fiica lor de nouă ani Piper Gutzler şi verişoara acesteia, Sierra Walder, în vârstă de 14 ani, au murit în accident, potrivit poliţiei din Kentucky. Identitatea fetiţei în vârstă de şapte ani care a supravieţuit şi relaţia ei cu victimele nu a fost dezvăluită. Victimele erau originare din Nashville, Illinois, a precizat poliţia.

Epava unui avion Piper PA-34 şi cadavrele a patru persoane au fost găsite ulterior într-o zonă împădurită din Lyon County, a declarat poliţia.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fetiţa a primit îngrijiri la spital, dar rănile nu îi pun viaţa în pericol. Poliţia susţine că avionul zbura de la Key West, Florida, către Mount Vernon, Illinois, atunci când s-a prăbuşit. Autoritatea pentru aviaţie civilă FAA a pierdut contactul cu aeronava în jurul orei locale 17.55, la scurt timp după ce pilotul a raportat probleme tehnice la motor, au afirmat autorităţile.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri